Opskrifter
Ingredienser
Blog
Om
|
Opskrifter med eddike
Salade Nicoise a lá Gastrologik
Fisk med aspargesbroccoli og hollandaise
Rødkål som mor laver den
Vegetarisk döner
Jomfruhummerbisque med syltede æbler og fennikel
Japansk squash salat
Grøn bønnesalat
Asparges med hjemmelavet hollandaise
Nem pastasalat m. bagte tomater
Salade chevre chaud
Syltede rødbeder med spidskommen
Ajo blanco (spansk hvidløgssuppe)
Fyldte æg med hjemmerørt mayonaise, rejer og timian
Hjemmelavet æblechutney
Æg i en redde af porre
Rødkålssalat med feta, æble og karamelliseret mandler
Vegetarisk Pad Krapow
Asiatisk inspireret rejecocktail
Kartoffelsalat med dild og kapers
Puré af forårsløg og fennikel
Traditionel Ratatouille
Bagt torsk med squash
Balsamico dressing
Kryddersild med syltede skalotteløg og kapers.
Rødbedetatar med peberrodscreme
Bagte gulerødder med karamelliseret perleløg og æblemost
Hurtig salat med agurk, tomat og feta
Nemme hurtige nudler
Cremet blomkålssupppe
Hjemmelavet blommechutney
Pandestegt torskerogn med kaperssovs
Sommersalat med melon
Braiseret svinekæber med rabarberkompot og spidskål
Braiseret svinekæber med rabarberkompot og spidskål
Appelsin og fennikelsalat
Nordisk rissalat med grape og jordskokker
Torsk med porre og æggecreme
Havbars med kartofler og beurre blanc sauce
Grønkålssalat med søde pære
Moutarde dressing
Pulled Pork i ovn
Rød spidskålssalat med pærer og valnødder