kartoffelsalat

Kartoffelsalat med dild og kapers
Kartoffelsalat med dild og kapers er et skønt mættende supplement til både, fisk, fjerkræ og kød. Salaten ville være særlig skøn med små danske kartofler i sæson, men jeg brugte nu bare de større almindelige kartofler. Det vil formentlig også give lidt til udseendet med de små halveret danske kartofler.
Velbekomme!
Ingredienser
Til 4 personer
- 1kg. Kartofler
- 2 spsk. Hvidvinseddike
- 125ml. Olivenolie
- 1/2 tsk. sukker
- 1 tsk. Dijon sennep
- 65g. Drænet kapers
- 1 løg
- 200g. drænet cornichoner
- 2 spsk. dild
Fremgangsmåde
Rens kartofler og skær dem i mundrette bider. Kog dem i saltet vand indtil de kan falde af en gaffel.
Lav dressingen i en dressingsmikser eller et syltetøjsglas. Kombiner eddike, olie, sukker og sennep og ryst grundigt.
Halver cornichoner og hak løg og dild fint. Hæld vandet fra kartoflerne, og bland kapers, løg, cornichoner og dild sammen med kartoflerne i en serveringsskål.
Hæld afslutningsvis dressingen ud over kartoffelsalaten og server.
LEDER DU EFTER NOGET?

Mathilde Lauth
Velkommen til Gastrologik.
En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.
Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet.
Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager.
Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.
Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.
Rigtig god fornøjelse!