gulerodssuppe

Gulerodssuppe med ingefær 

Efter en kold efterårsdag er der ikke noget bedre, end at komme hjem til en skål god varm suppe. Det tager ikke så lang tid at lave, kræver ikke de vildeste ingredienser, og kan nemt fryses ned og bruges en anden god dag.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 4 personer

  • 1kg. gulerødder
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1l. Grøntsagsbouillon
  • 1 dl. kokosmælk
  • 10cm. ingefær
  • Salt og peber
  • 2 tsk. Spidskommen
  • 2 tsk. Koriander
  • Olie

Fremgangsmåde

Skær gulerødder og løg i grove stykker. Hak hvidløg og ingefær fint.

Find en stor gryde frem og sauter gulerødder, løg, hvidløg og ingefær i lidt olie. Tilsæt spidskommen og koriander. Kom bouillon ved, og lad suppen koge op, hvorefter den skal have lov til at simre under låg i 20 minutter. Lad herefter suppen køle lidt af og blend den. Inden suppen serveres smages den til med salt og peber, og kokosmælken vendes i.

Pynt suppen med lidt koriander eller persille og et par dråber kokosmælk. Hvis man er helt vild kan man også toppe den med lidt smuldret ristet rugbrød.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR