æblecrumble

Æblecrumble

Jeg elsker smagen og duften af søde bagte æbler! Derfor synes jeg også denne nemme billige æblecrumble er helt fantastisk, hele året rundt. Man kan både spise den med flødeskum eller vaniljeis til, eller gøre som jeg ynder og bare spise den uden noget.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 4 personer

  • 3-4 æbler
  • 100g. Sukker
  • 100g. Mel
  • 50g. Havregryn
  • 1 tsk. vanilje
  • 1 tsk. Kardemomme

Fremgangsmåde

Skær æblerne i grove tern og fordel dem i et smurt tærtefad.

Bland 2 spsk. sukker samt kardemomme og vanilje sammen i en skål, og drys det ud over æblerne.

Bland i en anden skål det resterende sukker, mel, havregryn og smør stykker. Smuldrer det sammen med hænderne.

Fordel crumblen over æblerne til det dækker og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min til kagen er gylden.

Server med vaniljeis eller flødeskum.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR