SAlade nicoise

Salade Nicoise   

Denne salat minder meget om salade nicoise, men er det dog ikke helt, da den tager udgangspunkt i det jeg havde i køleskabet. Man kan variere den ved at tilsætte tun og oliven og fjerne tomater og hytteost. Salaten går godt som tilbehør til det meste, men kan også spises som hovedret i sig selv hvis der tilsættes tun.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 4 personer

  • 3 æg
  • 3 tomater
  • 1 hoved hjertesalat
  • 100g. Bønner
  • 2 spsk. hytteost
  • 1/2 rødløg
  • Olie
  • Æbleeddike
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Rens og skær enderne af bønnerne og kog dem i 1 min.

Rens hjertesalat og anret i en serveringsskål sammen med bønnerne. Skær tomaterne i både og rødløget i tynde skiver og kom i salaten.

Kog 3 æg i ca. 6,5 min alt afhængigt af æggets størrelse.

Fordel hytteost udover salaten og anret de halveret kogte æg udover salaten.

Find en lille skål frem og lav vinaigrette dressing. Kom olie og eddike i og bland godt. Smag til med salt og peber og hæld udover salaten.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR