appelsin og fennikelsalat

Appelsin og fennikelsalat   

En nem og frisk salat der går særligt godt til fisk.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 4 personer

  • 2 fennikel
  • 3 appelsiner
  • 1 spsk. Sweet chili sauce
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1 spsk. Æbleeddike
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Skær skrællen af appelsinerne og skyl fennikel. Skær så tynde hele skiver af fennikel og appelsin som muligt, og anret dem i en spiralform på et serveringsfad.

Find en lille skål frem og bland olie, eddike, sweet chili sauce og salt og peber sammen. Hæld dressingen over salaten og server.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR