spansk brandade

Spansk brandade 

Opskriften her er en reklame for Gestus, hvis produkter lover kvalitet til hverdagspriser. Denne spanske brandade er en fiskesalat lavet på alaskasej loins, men man kan også sagtens bruge en anden slags hvid fisk. Brandade går godt til påskebordet med et stykke ristet rugbrød. 

Velbekomme!

Ingredienser

Til 4-6 personer

  • 400g. Gestus alaskesej loins
  • 250g. kartofler
  • 4 dl. mælk 
  • 2 fed hvidløg
  • 2 laurbærblade
  • 1 spsk. smør
  • 2-3 spsk. cremefraiche
  • 1 spsk. sennep 
  • Saft og skal fra en citron 
  • Salt og peber
  • 35g. drænet Gestus kaspers
  • Lidt spidskål til pynt

Fremgangsmåde

Rens sejen, salt den, og lad den stå i 10 min.

Kog kartoflerne, og mos dem derefter groft med en gaffel, vendt med lidt smør. 

Damp sejen i en gryde fyldt med mælk, hvidløg og laurbærblade i ca. 6 min. 

Vend derpå den dampede sej sammen med kartoflerne, og bland det med cremefraiche, sennep, salt og peber samt skal og saft fra en citron. 

Server brandaden på ristet rugbrød, toppet med friteret kapers og finthakket spidskål. 

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR