nemme tarteletter

Nemme tarteletter 

Her får du en nem opskrift på tarteletter, som jo hører sig til på påskebordet. Opskriften er lavet af kyllingebryster, men oprindeligt laves tarteletter af kødet fra en hel kylling, og skroget deraf bruges til at lave den hønsebouillonen som også skal i. Denne nemmere udgave smager dog også rigtig godt, og hvis man har lyst, kan man tilføje lidt suppegrøntsager til bouillonen.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 8 personer

  • 500g. Kyllingebryst
  • 2 dåser aspargessnitter (inkl. Vand)
  • Hønsebouillon
  • 60g. Smør
  • 5 spsk. Hvedemel
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Kog kyllingebryster i hønsebouillon, tilsæt vand så det dækker brysterne. Skær de færdigkogte bryster i passende stykker, og sigt hønsebouillonen i en skål.

Find en mellemstor gryde frem og lav en opbagning: smelt smørret i gryden og tilsæt melet mens du pisker. Når melet har samlet sig tilsættes væden fra aspargesene langsomt, mens der piskes. Tilsæt ligeledes hønsebouillonen indtil det har den rette konsistens. Kom kyllingekødet og aspargessnitterne i. Smag til med salt og peber.

Bag tartelet skallerne efter pakkens anvisning. Server toppet med persille.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR