Pissaladière
Først og fremmest så brug min opskrift på Pizzadej - den er perfekt! Den kræver faktisk at stå et par nætter i køleskabet, men hvis du har travlt, så må du putte ekstra gær i (omkring 25g), for at fremskynde hævningen. Det forringer smagen af dejen en del, men kan sagtens lade sig gøre.
Nå men Pissaladière er altså en fransk specialitet, som også går under navnet Alcassisk tarte flambée! På Dansk ville man nok betegne den som en slags løg-pizza eller løgtærte. Har du pizzadejen i orden, er det verdens nemmeste pizza at lave, da den hurtigt er lavet og ikke kræver mange ingredienser. Det er faktisk den billigste jeg kender til. By the way, så er en Pissaladière også en vegansk pizza ligesom det er en vegetarisk pizza. Derfor, kan du nemt servere Pissaladière til alle selskaber. Pissaladière kan nemt være en ret for sig selv - eller den kan indgå i et større fransk middagsbord såvel som en lækker frokost. Serveres pizzaen for sig selv, kan jeg anbefale at spise en frisk salat til.
Ingredienser
1 Pizza