Pad thai

Pad Thai   

Pad thai er en skøn nem ret fyldt med smag, der let kan varieres alt efter hvad man har i køleskabet. Den laves originalt med store rejer, men den kan også sagtens laves med kylling eller grøntsager, så længe krydringen bevares.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 4 personer

  • 10g. Ingefær
  • 2 fed hvidløg
  • 1 chili
  • 1 stang citrongræs
  • 250g. rejer
  • 2 spsk. Thai karry paste
  • 4 gulerødder
  • 1 bakke bønnespire
  • 2 spsk. Honning
  • 3 æg
  • 3 spsk. Soja
  • 3 spsk. Fishsauce
  • 1 dl. Peanuts
  • Olie
  • 400g. Nudler

Fremgangsmåde

Hak ingefær, hvidløg, citrongræs og chili fint.

Varm en wok op med olie og tilsæt ingefær, hvidløg, citrongræs og chili.

Rejerne kommes ved sammen med karry pasten og steges et par minutter.

Skub ingredienser til side, så æggene kan slås ud og røres til røræg.

Herefter tilsættes fintskåret aflange gulerødder samt soja, fishsauce og honning.

Til sidst tilsættes kogte nudler og bønnespirer og hele retten røres sammen.

Retten serveres med grofthakket peanuts og koriander.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR