Japanske pandekager

Japanske pandekager
En billig og fleksibel ret, da man selv kan bestemme, hvad pandekagerne skal fyldes med af lækre salater. Sammensætning af kål og løg gør både pandekagerne søde og sunde. Jeg nyder især at servere dem med hvidkål og æble- eller agurkesalat. Som flot og farverigt pynt kan man bruge hjemmelavede syltede rødløg, samt koriander eller mynte.
Velbekomme!
Ingredienser
Til 4 personer
- 100g. mel
- 2dl. vand
- 200g. fintsnittet kål
- 2 løg
- 4 æg
- Salt og peber
Fremgangsmåde
Bland mel og vand sammen til en tyk dej og tilsæt salt.
Hak løg og kål meget fint og vend i dejen sammen med æggene. Smag til med slat og peber.
Varm en pande op med olie og steg pandekagerne til de er gyldne, hjælp processen på vej ved at sætte et låg over panden.
Server pandekagerne med en simpel asiatisk salat, syltede rødløg, urter og dressing.
LEDER DU EFTER NOGET?

Mathilde Lauth
Velkommen til Gastrologik.
En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.
Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet.
Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager.
Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.
Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.
Rigtig god fornøjelse!