Hvid fisk med rasp

Hvid fisk med rasp 

Fisk med rasp er nemt og lave, og noget de fleste kan lide. Retten går godt sammen med en frisk grøn salat til sommertiderne. På en kold dag kan retten dog også serveres med en omgang ovnbagt rodfrugter.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 4 personer

  • 800g. hvid fisk
  • 3dl. rasp
  • 2 fed hvidløg
  • 1 lime
  • 1 dl. olie
  • 2 spsk. frisk persille (kan erstattes med timian)
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader.

Bland rasp i en skål med presset hvidløg, revet limeskal, hakket persille, olie, salt og peber.

Placer fisken i et ovnfast fad, og fordel rasp-blandingen udover fisken.

Bag i ovnen i 15 min, og server med frisk salat.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca
Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR