Cremet svampe gnocchi

Cremet svampe gnocchi
Hjemmelavet gnocchi vendt i champignonger og fløde smager skønt! Hvis du har fulgt min opskrift på hjemmelavet gnocchi, har du højst sandsynligt gnocchi på køl, og kan derfor nemt lave denne ret.
Velbekomme!
Ingredienser
Til 2 personer
- 50stk. Gnocchi
- 10 champignoner
- 2-3 dl. Fløde
- 3 spsk. smør
- Salt og peber
- Frisk oregano
Fremgangsmåde
Rens champignoner og skær dem i skiver. Kog gnocchi i 2 min.
Varm en pande op med smør og steg champignoner heri. Når svampene er gyldne, skrues der ned for varmen og fløden tilsættes. Kom gnocchi ved og smag til med salt og peber.
Server med frisk oregano.
LEDER DU EFTER NOGET?

Mathilde Lauth
Velkommen til Gastrologik.
En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.
Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet.
Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager.
Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.
Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.
Rigtig god fornøjelse!