Cremet svampe gnocchi

Cremet svampe gnocchi 

Hjemmelavet gnocchi vendt i champignonger og fløde smager skønt! Hvis du har fulgt min opskrift på hjemmelavet gnocchi, har du højst sandsynligt gnocchi på køl, og kan derfor nemt lave denne ret.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 2 personer

  • 50stk. Gnocchi 
  • 10 champignoner 
  • 2-3 dl. Fløde 
  • 3 spsk. smør 
  • Salt og peber 
  • Frisk oregano

Fremgangsmåde

Rens champignoner og skær dem i skiver. Kog gnocchi i 2 min.

Varm en pande op med smør og steg champignoner heri. Når svampene er gyldne, skrues der ned for varmen og fløden tilsættes. Kom gnocchi ved og smag til med salt og peber.

Server med frisk oregano.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR