|
Vegetarisk cannelloni med spinat og sød kartoffel
Vegetarisk cannelloni med spinat og sød kartoffel

Vegetarisk cannelloni med spinat og sød kartoffel

Canneloni er en lettere "syndig" og ikke mindst traditionel italiensk ret, der har en meget karakteristiske cylinderform. Rettens hovedbestanddele udgøres af ost, fløde samt hvede - og hvor den traditionelle udgave af canelloni også inkludere oksekød, har jeg i denne udgave lavet en vegetarisk version, der i stedet består af sød kartoffel og spinat.

Spørger du en ægte italiener, ville han nok lave dejen til canneloni rullerne selv, men hvis du vil sparer tid, kan man altså sagtens bruge friske lasagneplader i stedet.

Retten bør serveres varm gerne med et brød til, og eventuelt et godt glas rødvin.


Ingredienser

4 personer

Fremgangsmåde

+60 min.
Vegetarisk cannelloni med spinat og sød kartoffel

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæson



Ingredienslisten blev kopieret