stegte sild

Stegte sild m. sennep og dild  

Stegte sild er en nem og meget budgetvenlig ret, som går særlig godt til påske. Jeg regner med ca. to sildefileter pr. mand, og har man flere til overs kan man lave en eddikeblanding til disse, og servere dem med til påskebordet. Hertil skal man blot koge en lage bestående af eddike, vand, sukker, peber og laurbærblade, hælde den afkølede lage over  de resterende sild og toppe med lidt skiver af rødløg. Dertil skal de blot hygge sig en dags tids eller to inden servering.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 4 personer

  • 8 sildefileter
  • 8 tsk. Grov sennep
  • Dild
  • 5 dl. Rugmel
  • Smør
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Rens sildefileterne og klip rygfinnen af dem.

Smør silden på indersiden med 1 tsk. Sennep og tilføj en god dusk dild. Luk silden sammen og vend den i rugmel med salt og peber.

Steg sildene i rigeligt smør på en panden, og giv dem tre minutter på hver side.

Hvis ikke alle sildene bliver spist kan man med rette lave en eddikelage som beskrevet i indledningen.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR