|
Pisto
Pisto

Pisto

Pisto minder lidt om en spansk udgave på "Ratatouille". Faktisk er der mange der mener, at Ratatouille stammer fra Pisto. Dog har det spanske køkken dog sædvane for, at skrue op for friskheden og mængderne af chili samt hvidløg, hvilket også kommer til udtryk i denne opskrift. Pisto er en form for grøntsagsblanding, som toppes med stegte spejlæg. Man kan vælge at udlade spejlæggene og servere Pisto'en med fisk eller kød. Men ønsker man det billige, dog lækre alternativ, så synes jeg, at det er nemmest at stege et par spejlæg ved siden af, som opskriften toppes med. Pisto er godt til sommerdage og travle hverdagsaftener, gerne serveret med et glas koldt limonade eller hvidvin.


Ingredienser

4 personer

Fremgangsmåde

45 min.
Pisto

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæson



Ingredienslisten blev kopieret