pirogger med linsefyld

Pirogger med linsefyld

Vegetariske pirogger lavet med kål og linser. Dejen jeg har brugt er en købt butterdej, da det er dejligt nemt og ikke koster alverden. Man kan selvfølgelig også sagtens lave sin egen butterdej, hvis man har god tid. 

Velbekomme!

Ingredienser

12-14 stk. 

  • En rulle butterdej
  • 2 dl. linser
  • 1 peberfrugt
  • 1/4 kålhoved 
  • 2 tsk. spiskommen
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. koriander
  • æg til pensling

Fremgangsmåde

Skyl linserne og kog dem i 15 min. 

Hak peberfrugt og kål helt fint. 

Find en pande frem og rist krydderierne derpå. Tilsæt kål og peberfrugt sammen med en smule olie. Vend tilsidst linserne i og stil det til side. 

Rul butterdejen ud i små cirkler, og kom fyld på halvdelen af cirklen. Luk den anden halvdel ind over og luk piroggen med en gaffel. 

Pensl med æg, og bag dem i ovnen i 5-10 min ved 200 grader.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR