|
Perro caliente (hotdogs)
Perro caliente (hotdogs)

Perro caliente (hotdogs)

Med frygt for at fornærme hr. og fru Danmark, så må jeg indrømme at en traditionel hotdog ikke er den mest interessante og indbydende ret. Med et par ekstra ingredienser og nye smagskombinationer, kan retten dog hurtigt gøres mere interessant. Jeg har lavet to varianter med inspiration fra henholdsvis det mexicanske og asiatiske køkken. Tanken er at omdanne det traditionelle “hotdogtilbehør” til en salat, som fungerer som topping – og bare rolig, ketchup, sennep osv., går stadig godt til. Jeg er godt klar over at det kan være en dyr ret, hvis man ikke har nogle af ingredienserne på forhånd. Mit råd er derfor at lave denne ret til mere end to personer, da det gør den væsentligt billigere. Eksempelvis er retten genial til en grillaften med venner eller familie.

Velbekomme!


Ingredienser

4 personer

Fremgangsmåde

30 min.
Perro caliente (hotdogs)

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæson



Ingredienslisten blev kopieret