|
Perlebygotto med fennikel og jomfruhummerhaler
Perlebygotto med fennikel og jomfruhummerhaler

Perlebygotto med fennikel og jomfruhummerhaler

Den fede og ostede risotto har et meget sundere alternativ, som hedder perlebygotto, som er meget sundere uden at den går på kompromis med smag eller tekstur. Perlebyg er dog en tungere kernetype, som skal koge ind. Det kan godt tage lidt lang tid før perlebyggen har den rette konsistens, men det er jo bare en god undskyldning for at drikke lidt vin imens du venter. Hvis man har en rest parmesan i køleskabt kan man snildt tilføje den til retten, når den skal smages til med salt og peber, men opskriften er faktisk god uden.

I denne opskrift serveres perlebyggen med det herlige krebsdyr Jomfruhummer, som er super hurtige at tilberede, hvorfor hele retten kan laves relativt hurtigt.


Ingredienser

4 personer

Fremgangsmåde

45 min.
Perlebygotto med fennikel og jomfruhummerhaler

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæson



Ingredienslisten blev kopieret