Peberfrugtsuppe

Peberfrugtsuppe
En nem og billig forret. Peberfrugtsuppe er en skøn, stærk og sommerlig suppe, der bør nydes kold, med lidt groft brød til. Den fungerer rigtig godt som forret, men kan også gå som hovedret i større mængder. Hvis man har tid og overskud kan det anbefales, at man griller peberfrugterne først, da det tilføjer en skøn røget smag til suppen.
Velbekomme!
Ingredienser
Til 2-4 personer
- 4 røde peberfrugter
- 2 tsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 1 løg
- 1 rød chili
- 425g. hakkede tomater
- 125ml. grøntsagsbouillon
- 10g. ingefær
- Basilikum til pynt
Fremgangsmåde
Skyl peberfrugterne og fjern kernerne.
Hak peberfrugt, løg, hvidløg, ingefær og chili groft og kom det i en gryde med olivenolie. Sauter i ca. 2 min, indtil ingredienserne er blevet bløde.
Sluk for blusset, og tilføj bouillon, hakkede tomater og ingefær.
Hæld suppen op i en foodprocessor, eller brug en stavblender, og blend hele herligheden sammen.
Smag til med salt og pepper og lad suppen stå på køl i et par timer. Server kold med basilikum på toppen.
LEDER DU EFTER NOGET?

Mathilde Lauth
Velkommen til Gastrologik.
En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.
Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet.
Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager.
Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.
Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.
Rigtig god fornøjelse!