Peberfrugtsuppe

Peberfrugtsuppe

En nem og billig forret. Peberfrugtsuppe er en skøn, stærk og sommerlig suppe, der bør nydes kold, med lidt groft brød til. Den fungerer rigtig godt som forret, men kan også gå som hovedret i større mængder. Hvis man har tid og overskud kan det anbefales, at man griller peberfrugterne først, da det tilføjer en skøn røget smag til suppen.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 2-4 personer

  • 4 røde peberfrugter
  • 2 tsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1 rød chili
  • 425g. hakkede tomater
  • 125ml. grøntsagsbouillon
  • 10g. ingefær
  • Basilikum til pynt

Fremgangsmåde

Skyl peberfrugterne og fjern kernerne.

Hak peberfrugt, løg, hvidløg, ingefær og chili groft og kom det i en gryde med olivenolie. Sauter i ca. 2 min, indtil ingredienserne er blevet bløde.

Sluk for blusset, og tilføj bouillon, hakkede tomater og ingefær.

Hæld suppen op i en foodprocessor, eller brug en stavblender, og blend hele herligheden sammen.

Smag til med salt og pepper og lad suppen stå på køl i et par timer. Server kold med basilikum på toppen.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR