Pasta med broccoli og gorgonzola-sauceEn dejlig nem pastasauce med en skøn smag af gorgonzola og broccoli.Velbekomme!Efterår Italiensk Pastaretter Vegetarisk AftensmadIngredienser42 broccoli1 terning grøntsagsboullion2 løg4 fed hvidløg200 flødeost200 gorgonzola400 pastaKopier Fremgangsmåde30 min. Skær broccolien i større stykker og bring det i kog i en gryde med grøntsagsbouillon. Skær løgene i mindre tern og svits dem på en pande. Når broccolien er kogt færdig hældes vandet fra. Blend den kogte broccoli sammen med løgene. Tilføj flødeosten og gorgonzola. Smag saucen til med salt og peber. Vend saucen med den kogte pasta og server.Flere lækre opskrifter til digPasta med blåmuslingerLasagne med fisk og spinatThai fishcakes af mørksejÆblemuffins med karamelTomatsovs med salsiccia serveret på stegt rosenkålFiskefondOpskrifter der er i sæsonLaks m. spinat i butterdejRisotto med hokaido og squashGulerodssuppe med ingefærSprød og sød æblecrumbleBagt torsk med squashNem æblegrød med vanilje4Ingredienslisten blev kopieret