Pasta med blåmuslingerEn genial ret hvis du har muslinger til overs fra moules frites eller lign.Aftensmad Laktosefri Fisk og skaldyr ItalienskIngredienser2 personer3 fed hvidløg1 tsk. chiliflager1 skalotteløg1 dl. hvidvin0.5 dl. flåede tomater1 håndfuld frisk persille1 citron Salt og peber250 g. pasta150 g. pillede og dampede muslingerKopier Fremgangsmåde20 min. Kog pastaen i saltet vand til den er al dente Skyld og hak persille. Sauter presset hvidløg, finthakket skalotteløg og chiliflager i olivenolie, uden at det tager farve. Hæld hvidvin og flåede tomater på panden og varm det igennem til det bluser op. Kom muslingerne ved og rør kort rundt (de er jo allerede tilberedte) før du vender den kogte pasta i. Smag til med salt og peber. Top med hakket persille, citron skal og lidt citronsaft.Flere lækre opskrifter til digLasagne med fisk og spinatThai fishcakes af mørksejÆblemuffins med karamelTomatsovs med salsiccia serveret på stegt rosenkålFiskefondBlommesalatOpskrifter der er i sæsonLaks m. spinat i butterdejRisotto med hokaido og squashGulerodssuppe med ingefærSprød og sød æblecrumbleBagt torsk med squashNem æblegrød med vanilje2 personerIngredienslisten blev kopieret