|
Kulmulle med salviesmør, fennikel og søde kartofler
Kulmulle med salviesmør, fennikel og søde kartofler

Kulmulle med salviesmør, fennikel og søde kartofler

Kulmule er en udsøgt spise, som har dejligt mørt kød og en herlig smag. Personligt er jeg vild med kombinationen af fennikel i samspil med fisk. Fennikel har i frisk form en meget karakteristisk smag/duft med undertoner af anis/lakrids. Når den bages i ovnen bliver den dog noget sødere og mildere, hvilket bare fungerer utroligt godt sammen med fisk såvel som andre rodfrugter.

Kulmulen er en fisk, der er i sæson hele året, så nyd den og denne opskrift i sammenspil med de grøntsager som nu måtte være i sæson.


Ingredienser

4 personer

Fremgangsmåde

35 min.
Kulmulle med salviesmør, fennikel og søde kartofler

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæson



Ingredienslisten blev kopieret