klassiske brændte mandler

Klassiske brændte mandler

Julen bringer mange dejlige søde sager, og brændte mandler er ingen undtagelse! Man kan let blive fristet til at købe en pose for 25kr når man går ned af strøget, brug her din sunde fornuft og lave dem selv, for det både billigere og hyggeligt. Det er den perfekte snack at byde gæsterne, eller værtindegave. De tager heller ingen tid at lave, og opskriften er dejlig simpel. 

Velbekomme!

Ingredienser

Til 4 personer

  • 400g. mandler 
  •  350g. sukker
  • 2 dl. vand

Fremgangsmåde

Afvej alle ingredienser og kom dem på en stor pande.

Skru godt op for varmen, og rør hele tiden i mandlerne. Efter lidt tid vil sukkeret begynder at blive hvidt og tørt. Skru derefter ned for varmen og giv dem et enkelt minut til sukkeret så småt begynder at hænge fast til mandler igen, men uden at de bliver blanke. 

Kom hurtigt de varme mandler over på noget bagepapir, og skil dem fra hinanden inden de klistrer helt sammen. 

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR