klassisk spaghetti carbonara

Klassisk spaghetti carbonara

Her får du mit bud på hvordan klassisk spaghetti carbonara smager. Jeg er godt klar over at det ikke er sådan den traditionelt laves, så hvis du har lyst kan du klikke videre til min opskrift på “traditionel spaghetti carbonara”. Jeg synes den her udgave er lidt mere lettilgængelig, lidt mere ostet og perfekt som hurtig lækker aftensmad. Nogen synes måske det er lidt skræmmende at man ikke varmer æggeblandingen op, men det er der nu en grund til: Retten skulle nødigt blive til “spaghetti røræg”, derfor bruger jeg kun varmen fra spaghettien til at få ingredienser til at flyde sammen. 

Velbekomme! 

Ingredienser

Til 4 personer

  • 400g. spaghetti 
  • 4 æg 
  • 100g. parmesan
  • 2 dl. fløde 
  • 150g. bacon 
  • salt og peber

Fremgangsmåde

Hæld spaghettien i en gryde med kogende saltet vand, i ca. 10 min 

Pisk æg, parmesan og fløde sammen i skål. 

Steg bacon på en pande til det er sprødt. 

Sluk for blusset og hæld vandet fra spaghettien. Tilsæt æggeblandingen samt bacon til spaghettien, og rør rundt i ca. 1 min til osten er smeltet. 

Server med rigelig kværnet peber, parmesan og evt. persille. 

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR