|
Jomfruhummerbisque med syltede æbler og fennikel
Jomfruhummerbisque med syltede æbler og fennikel

Jomfruhummerbisque med syltede æbler og fennikel

Kan man lave en budgetvenlig opskrift med jomfruhummerhaler? Ja det kan man faktisk godt, hvis man sørger for at gemme sine jomfruhummerskaller i fryseren, så de kan genbruges i en jomfruhummerbisque. Jeg lavede eksempelvis fra retten Perlebygotto med jomfruhummerhaler, som gav et stort overskud af skaller fra jomfruhummere. Skallene kan med fordel opbevares i fryseren indtil de skal bruges, hvilket jeg også havde gjort. Ligeledes havde jeg lavet en fiskefond på en masse fiskeben, som jeg også havde i fryseren, som også skal bruges i denne opskrift. Har du ikke fiskefond på lager, kan du gå ned til din lokale fiskehandler og købe en passende mængde fond. Men så snart du har disse ingredienser på plads er retten faktisk ufattelig billig - og vil med garanti imponere enhver som den serveres for.


Ingredienser

4 personer

Fremgangsmåde

+60 min.
Jomfruhummerbisque med syltede æbler og fennikel

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæson



Ingredienslisten blev kopieret