|
Italiensk parmagiana
Italiensk parmagiana

Italiensk parmagiana

I min tid i Melbourne (Australien), har jeg forsøgt at udforske det lokale køkken. Det har dog vist sig at være en spændende rejse, da det ”Melbournianske” køkken er et sammensurium af køkkener fra hele verden! En af de mest populære retter går under navnet ”parmas”, og består af stegt kyllingebryst med tomatsauce, skinke og ost på toppen.

Det lyder ikke umiddelbart så interessant, og det smager heller ikke fortryllende (efter min smag).

Heldigvis har jeg en italiensk ven der er tidligere kok, og han fortalte mig at parmas originalt stammer fra Italien (parmagiana), hvor det laves med aubergine i stedet for kyllingebryst. Med inspiration fra ham, har jeg derfor lavet min egen udgave, som tilmed er simpel og billig.

Velbekomme!


Ingredienser

2 personer

Fremgangsmåde

45 min.
Italiensk parmagiana

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæson



Ingredienslisten blev kopieret