Gnocchi med salvie

Gnocchi med salvie 

Gnocchi med frisk salvie og smør, er en dejlig let og sparsommelig ret. Jeg har benyttet mig af hjemmelavet gnocchi, som både er billigt og smager bedre end de købte.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 2 personer

  • 50stk. Gnocchi
  • 3 spsk. Smør
  • 3 fed hvidløg
  • 1/2 citron
  • 1 håndfuld salvieblade
  • Friskrevet parmesan
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Kog gnocchi i 2 min.

Find en stor pande frem og opvarm den med smør.

Hak hvidløg helt fint og kom det på panden sammen med 2/3 af salvien.

Vend de kogte gnocchi heri og smag til med citronsaft, salt og peber.

Kom den sidste mængde salvie ved og anret retten toppet med parmesan.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR