|
Gambas al ajillo (rejer med hvidløg)
Gambas al ajillo (rejer med hvidløg)

Gambas al ajillo (rejer med hvidløg)

Det spanske cuisine er eminent godt når det kommer til at tilberede skaldyr med en masse lækre krydderier. Hvis du ikke tror mig, så prøv denne opskrift på Gambas al ajillo, som groft oversat betyder "Rejer med hvidløg". Det er en spicy, dog frisk måde at tilberede rejer på, hvilket giver associationer til varme sommerdage ved middelhavet. Derfor er Gambas al ajillo en ideel opskrift om sommeren - gerne serveret med et kold glas hvidvin til. Rejerne i Gambas al ajillo passer iøvrigt godt ind som forret til et større måltid eller som del af et tapasbord eller lignende. Gambas al ajillo er en hurtigt opskrift at lave, hvorfor den er god til travle hverdagsaftener, hvor der skal være plads til god kvalitet uden at det springer budgettet.


Ingredienser

4 personer

Fremgangsmåde

25 min.
Gambas al ajillo (rejer med hvidløg)

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæson



Ingredienslisten blev kopieret