foliebagt fisk

Foliebagt fisk

En simpel og sikker måde at tilberede fisk på, er ved at bage den i ovnen pakket i stanniol. Med et par smørklatter og krydderurter, bliver fisken både saftig og fyldt med smag. Den tager heller ikke lang tid at lave, og kan serveres med en simpel grøn salat ved siden af.

Velbekomme! 

Ingredienser

Til 4 personer

  • 500g. fisk (ca. 100g. pr. Pakke)
  • 5 fed hvidløg
  • 5 spsk. smør
  • 5 spsk. frisk eller tørret krydderurt
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 220 grader.

Skyl fisken og fjern evt. blod og urenheder.

Riv fem store stykker folie og læg ca. 100g. fisk på hver.

Pres et fed hvidløg over hver fiskepakke, og krydr med salt, peber og krydderurter (jeg brugte frisk dild). Kom en spsk. smør oven på hvert fiskestykke.

Sørg herefter for at lukke fisken i folie, så der ikke er nogen åbninger smørret kan løbe ud af.

Giv fisken 15 min i ovnen og servér med en salat til.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR