Flæskestegssandwich med æble og sprøde svær
Har du lidt Flæskesteg til overs fra gårsdagens aftensmad? Så ved jeg godt, hvad du kan bruge den til! Selvom det er lidt syndigt, så er flæskestegssandwich bare en god gammel dansk klassiker som holder! Jeg har prøvet at gøre denne flæskestegssandwich lidt lettere med friske æbler og en mayonnaise der blandt andet indeholder citron, da jeg synes at den traditionelle flæskestegssandwich hurtigt kan blive lidt for tung.
Det tunge element kommer blandt andet fra rødkålen, som jeg også har en opskrift på, som du kan benytte, hvis du ønsker at lave flæskestegssandwichen helt fra bunden. Det er meget arbejde, men det giver helt klart mening til sidst, da den friske hjemmelavede rødkål, giver flæskestegssandwichen ekstra smag såvel som aroma.
Åbn og gerne en god kold øl og nyd din flæskestegssandwich!
Ingredienser
6 stk.