Fennikel og kartoffelsuppeEn frisk lys suppe, som nemt kan gøres dekorativ med lidt farverig topping.Velbekomme!Vinter Efterår Supper Vegetarisk Glutenfri Nordisk AftensmadIngredienser3 personer5 kartofler2 fennikel1 løg5 fed hvidløg2 spsk. Ingefær2 spsk. stødt koriander Salt og peber Smør Grøntsagsbouillon2 l. Cremefraiche (eller fed yoghurt)1 citron2 tsk. sukkerKopier Fremgangsmåde45 min. Skær kartofler og fennikel i tynde skiver og sauter i en varm gryde med smør. Hak løg, 3 fed hvidløg og ingefær fint, og sauter sammen med grøntsagerne. Efter 10 minutters tid tilsættes stødt koriander samt grøntsagsbouillon, til det næsten dækker grøntsagerne. Lad suppen koge op, og lad den derefter simre i ca. 20 min. under låg. Mens suppen passer sig selv, laves cremefraiche blandingen: Find en lille skål frem og bland cremefraiche sammen med citronsaft, sukker og 2 fed presset hvidløg. Efter 20 min. blendes suppen jævn med stavblender og smages til med salt og peber. Server med cremefraiche, fennikel grønt og evt. purløgsolie og appelsinskal.Flere lækre opskrifter til digPasta med blåmuslingerLasagne med fisk og spinatThai fishcakes af mørksejÆblemuffins med karamelTomatsovs med salsiccia serveret på stegt rosenkålFiskefondOpskrifter der er i sæsonLaks m. spinat i butterdejRisotto med hokaido og squashGulerodssuppe med ingefærSprød og sød æblecrumbleBagt torsk med squashNem æblegrød med vanilje3 personerIngredienslisten blev kopieret