Bruschetta

Nemme bruschetta varianter   

Bruschetta er en skøn billig og nem italiensk forret. Bruschetta kan laves i mange varianter, så man kan selv bestemme hvor meget tid og penge, man har lyst til at kaste i retten. Jeg har her lavet et bud på tre varianter med henholdsvis, tomat, champignoner og karamelliseret løg.

Velbekomme!

Ingredienser

12 stk. 4-6 personer. 

  • 1 stort brød
  • Olivenolie
  • 4 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • 6 tomater
  • Frisk basilikum
  • 10 champignoner
  • 1 citron
  • Rosemarin
  • 3 løg
  • 2 spsk. sukker
  • Vand
  • Frisk oregano

Fremgangsmåde

Start med at lave de karamelliserede løg. Skær de 3 løg til tynde løgringe og opvarm en gryde med en god klat smør. Vend løgene heri og tilsæt sukker. Rør rundt til løgene er blevet bløde og sæt til side.

Hak tomater og rødløg fint og kom i en skål. Skær champignonerne i skiver og rist dem i smør på en pande. Skær 3 tomater i skiver.

Rist 12 skiver brød i ovnen med lidt olivenolie og presset hvidløg på. Skyl alle krydderurterne.

Anret tomat-bruschetta med finthakket tomat og rødløg, toppet med basilikum og et par dråber balsamico.

Anret champignon-bruschetta med tomatskiver, fintskåret svampe toppet med rosemarin, friskrevet parmesan og et par dråber citronsaft.

Anret karamelliseret-løg-bruschetta med frisk oregano på toppen og et par stængler appelsin .

Krydr alle bruschetta med salt, peber og olivenolie.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR