Tunfrikadeller

Tunfrikadeller 

En god og billig måde at få spist fisk på. Tunfrikadeller smager overraskende godt og går godt med en frisk salat til.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 4 personer. 10 frikadeller 

  • 185g. Tun i vand 
  • 2 æg
  • 3 spsk. rasp
  • 3 fed hvidløg
  • 1 håndfuld persille
  • 1 løg
  • Salt og peber
  • Olie

Fremgangsmåde

Hak løg, hvidløg og persille fint.

Hæld vandet fra tunen, og kom det i en skål sammen med æg, persille, hvidløg, løg, salt og peber, og rør det sammen. Tilsæt rasp, og kom løbende olie i blandingen, til det har en sammenhængende konsistens.

Sæt det på køl i en halv time. Efter en halv time varmes en pande med smør og frikadellerne steges.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

This Post Has 2 Comments

  1. Gode opskrifter- og mange tak for dem. PS Husk at i vi,vor og viskestykker er der IKKE stumt h. Tjek lige opskriften på fastelavnsboller.

    1. Tusind tak Ane, det glæder mig du kan lide dem 🙂 Jeg ændrer det fluks til viskestykker!

SKRIV EN KOMMENTAR