Tre simple dressinger

Tre simple dressinger med olivenolie 

Kender du det når man har lavet en fortryllende salat, men mangler dressingen? Her får du mit bud på de tre bedste dressinger til en salat, lavet på olivenolie. Opskriften er sponsoreret af Gestus, hvis olivenolie har en god rund smag, der går godt til dressinger.

Velbekomme!

Ingredienser

En salat pr. dressing

Moutarde dressing

  • 1 spsk. Dijon sennep
  • 2 tsk. Hvidvinseddike
  • 1 dl. Olivenolie

Balsamico dressing

  • 1 tsk. Dijon sennep
  • 1 spsk. Balsamico eddike
  • 3 spsk. Olivenolie
  • Salt og peber

Citron dressing

  • 1 tsk. Dijonsennep
  • 1/2 citron
  • 1/2 spsk. Sukker
  • 3 spsk. Olie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Moutarde dressing

Rør sennep og hvidvinseddike sammen. Tilsæt derfor lidt olivenolie ad gangen under omrøring, indtil det er en tyk fløjlsblød dressing. Dressingen skiller dog nemt, men kan så enten røres igen eller tilsættes en lille dråbe vand under omrøring.

Balsamico dressing

Ryst alle ingredienserne sammen i en melryster og smag til.

Citron dressing

Ryst alle ingredienserne sammen i en melryster og smag til.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR