squashsalat

Squashsalat 

Squashsalaten består blot af lynstegte krydret squash, hvilket giver den en fin afdæmpet smag, der er god som tilbehør på middagsbordet.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 2 personer

  • 3 squash
  • Olivenolie
  • 1 finthakket chili
  • Salt og peber
  • 1 citron

Fremgangsmåde

Brug en osteskærer, et mandolinjern eller en gulerodsskræller til at skære squashen i helt tynde skiver.

Varm en pande op med masser af olivenolie og lynsteg squash i ca. 1min.

Smag salaten til med chili, citronsaft, salt og peber, og server.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR