soja laks

Soja laks  

Laks med soja marinade, er både god til de travle hverdage og hyggelige weekendaftener. Det tager ikke lang tid at lave marinaden eller bage laksen, men laksen skal gerne ligge i marinaden i en halv times tid. Server den med en frisk asiatisk salat til.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 4 personer

  • 1 lakseside
  • 3 spsk. soja
  • 4 spsk. sesamolie 
  • 2 spsk. revet ingefær 
  • 3 fed hvidløg 
  • 1 spsk. honning 
  • Sesamfrø 

Fremgangsmåde

Find en lille skål frem og bland soja, olie, ingefær, presset hvidløg og honning sammen. Kom det i en plastikpose sammen med laksen, og gnid marinaden godt rundt. Kom den marineret laks i køleskabet i min. 30 min – gerne længere. 

Kom laksen på en bageplade, beklædt med bagepapir, og drys sesamfrø over. 

Bages i 10-15 minutter ved 200 grader. 

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR