rødbedetærte

Rødbedetærte 

Jeg holder af at lave mad i årstidernes ånd, og rødbede er ingen undtagelse! En af de bedste ting ved den kolde tid, er at det kalder på masser af rodfrugter! 

Velbekomme!

Ingredienser

Til 4 personer

  • 200g. Hvedemel
  • 150g. Smør
  • 1 tsk. Salt
  • 4 æg
  • 2 spsk. Fløde
  • 2 store rødbeder
  • 1 mozzarella
  • 1 håndfuld solsikkekerne

Fremgangsmåde

Ælt mel og smør sammen med salt til det smuldrer. Saml derefter dejen med et æg, og tilsæt evt. lidt vand hvis dejen ikke er våd nok. Lad dejen køle i 30 min, hvorefter den kommes i en tærteform. 

Pisk æg, fløde og mozzarella sammen. Skyl og riv rødbederne og kom dem sammen med resten af fyldet. 

Kom blandingen i tærteformen og top med solsikkekerner. 

Bag tærten i 20-25 min ved 175 grader, til den er gylden. 

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR