rødbedepandekager

Rødbedepandekager 

Flotte farverige pandekager, som her er fyldt med linser og friske appelsiner. Man kan fylde dem som man vil, men her har jeg valgt en lidt arabisk tilgang, med appelsin og spidskommen.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 4 personer

  • 500g. rødbede
  • 4 dl. mælk 
  • 5 æg
  • 6 spsk. mel 
  • 2 appelsiner
  • 2 dl. linser
  • 2 gulerødder
  • 2 tsk. spidskommen
  • Salt og peber
  • Mynte eller forårsløg

Fremgangsmåde

Riv rødbeden i en skål og bland det sammen med mel, æg og mælk. Varm en pandekage pande op med olie, og steg pandekagerne derpå. 

Skyl linserne og kog dem i 15 min. Hak gulerødderne fint, og skær appelsinerne i flotte tynde skiver. 

Find endnu en pande frem og varm spidskommen herpå. Tilsæt de kogte linser og gulerødderne, og kom lidt olie ved så det ikke brænder på. Smag til med salt og peber. 

Anret pandekagerne med linser og appelsin, og top dem med lidt mynte eller forårsløg. 

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR