pepe et patate

Pepe et patate  

En skøn italiensk ret, som både er god serveret som forret med lidt brød til, eller som tilbehør til en hovedret. Retten er både nem og hurtigt lavet.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 4 personer

  • 5 kartofler
  • 4 peberfrugter
  • 2 løg
  • 1 håndfuld basilikum
  • Salt og peber
  • Olivenolie

Fremgangsmåde

Kartofler skæres i små kvarte og steges i rigeligt olie på en stor pande med låg i ca. 15 min.

I mellemtiden skæres peberfrugter og løg groft. Peberfrugterne kommes ved kartoflerne, og når peberfrugterne er blevet bløde kommes løgene ved.

Retten smages til med salt og peber, og serveres pyntet med frisk basilikum.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR