pariserbøf

Klassisk pariserbøf 

Pariserbøf er en luksusriøs og overraskende simpel ret. Det er retten som er perfekt at lave når man skal have fint besøg, da man kan forberede en masse inden gæsterne kommer, og dermed kun behøver bruge tid på at stege bøfferne.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 4 personer

  • 1kg. hakket oksekød
  • 1 lille rødløg
  • 1 glas kapers
  • 6 syltede agurker
  • 6 syltede rødbeder
  • 4 æggeblommer
  • 3 spsk. Revet peberrod
  • 4 spsk. Toastbrød
  • Smør
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Tag kødet ud en time før.

Hak rødløg, syltede agurker og rødbeder i mini firkanter. Kom rødløg, syltede agurker, rødbeder, kapers og peberrod i små serveringsskåle.

Form fire bøffer flotte og runde og læg dem oven på toastbrødet. Krydr bøfferne med salt og peber. Varm en pande op med rigeligt smør og kom bøffen på panden med toasten nedad. Vend bøffen inden toastbrødet bliver mørkt, når bøffen har en kernetemperatur på 56 grader, tages den af panden og er klar til servering.

Server pariserbøffen med tilbehøret i små skåle og æggeblommerne i den halve æggeskal.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR