bagt torsk med squash

Bagt torsk med squash

Bagt fisk kender de fleste til, men har du prøvet at vende den i squash på et lag af tomater og oliven? Vendt i vandholdige grøntsager, er en måde at mindske riskoen for at fisken bliver tør. Når man laver bagt hvid fisk, skal man dog stadig passe på, ikke at give den for længe i ovnen, så den ikke bliver tør. Opskriften er sponsoreret af Gestus, som kan handles i Meny, Min Købmand, Spar og Kiwi.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 4 personer

  • 2 squash
  • 4 Gestus torskefileter
  • 1 håndfuld Gestus oliven med hvidløg
  • 4 tomater
  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 2 spsk. Gestus olivenolie
  • 1 spsk. eddike

Fremgangsmåde

Tag fisken ud af fryseren om morgen. Tænd ovnen på 200 grader.

Find et ovnfast fad frem og beklæd det med bagepapir. Skær tomater, hvidløg og løg i tern og kom det op i fadet sammen med olivene. Vend derpå grøntsagerne med olivenolie, eddike, salt og peber.

Vask de to squash og skær dem i lange tynde strimler med en kartoffelskræller. Læg de tynde skiver af squash omkring hver torskefilet på langs.

Kom de fire torskefileter ovenpå tomatblandingen, og bag i oven i 10 min.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR