marokkansk spaghetti

Marokkansk spaghetti 

Giv den klassiske ret “spaghetti meatballs” et twist, ved brug af marokkanske krydderier. Denne opskrift er en reklame for Gestus, et kvalitetsmærke, som kan findes i Meny, Spar, Minkøbmand, LetKøb og Pisifik. Gestus produkter er hverdagsvenlige og går ikke ned på smag. Derfor bruger jeg i denne opskrift bl.a. deres færdiglavet kødboller, så aftensmaden kun tager 15 min at lave.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 4 personer

  • 1 pakke Gestus kødboller
  • 400g. Gestus spaghetti
  • 2 dåser Gestus pastasauce classico
  • 2 spsk. Gestus olivenolie
  • 1 chili
  • 1 tsk. Kanel
  • 2 tsk. Spidskommen
  • 1 tsk. Stødt koriander
  • 2 fed hvidløg

Fremgangsmåde

Kog spaghettien til den er al dente.

Find en stor pande frem og varm denne op med olivenolie. Tilsæt hvidløg, chili og krydderier og varm det igennem ved svag varme. Kom pastasaucen ved, og rør den sammen med krydderierne ved middel varme. Tilsæt de optøet kødboller, og smag til med salt og peber.

Anret serveringen med lidt mynte eller koriander. 

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR