Luftigt Foccacia brød

Luftigt foccacia brød 

Langtidshævet foccacia brød med god olivenolie, sponsoreret af Gestus

Brødet laves på en rørmaskine og skal hæve i lang tid, hvilket gør det dejligt luftige. En simpel og skøn opskrift!

Velbekomme!

Ingredienser

2 brød

  • 775ml. Lunken vand
  • 1 kg. Gestus hvedemel
  • 20g. Gær
  • 30g. Salt
  • Gestus olivenolie
  • Gestus havsalt
  • Rosmarin

Fremgangsmåde

Find en rørmaskine frem.

Opløs gæret i vandet. Tilsæt løbende melet mens rørmaskine kører. Når alt melet er rørt i tilsættes salt. Sluk for rørmaskinen når dejen fremstår smidig og elastisk (ca. 30min).

Del dejen i to skåle og lad den hæve natten over i køleskabet overtrukket med film.

Kom de to brød ud på hver deres stykke bagepapir, og lad dem efterhæve i to timer.

Efter to timer strækkes brødene lidt til de har den ønskede tykkelse, og der prikkes med fingrene store huller ned i brødene, hvorpå de overhældes med olivenolie, salt og rosmarin.

Bag brødende ved 220 grader varmluft, til de har en kernetemperatur på 90-96grader.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR