krydret kålsalat

Krydret kålsalat  

En budgetvenlig opskrift der både kan laves med spids- eller hvidkål. Denne ret er både god til frokost og aftensmad, og krydderisammensætningen kan ændres alt efter hvad salaten serveres til. 

Velbekomme!

Ingredienser

Til 4 personer

  • 1/2 hoved spidskål 
  • 3 gulerødder 
  • 1 dl. peanuts 
  • 1 dl. koriander 
  • 1 spsk. karry 
  • 1 spsk. spidskommen 
  • salt og peber 
  • 2 fed hvidløg

Fremgangsmåde

Skær spidskålen i tynde skiver, og riv gulerødderne med et rivejern. 

Find en pande frem og rist karry og spidskommen på panden ved middelvarme. Kom derefter lidt olie ved og pres de to fed hvidløg på panden. Tilsæt dernæst kål og gulerødder, og lad det stege ved middelvarme i et par minutter. Smag til med salt og peber. 

Sever med grofthakket peanuts og friske koriander. 

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR