kisirsalat

Kisirsalat 

En tyrkisk bulgursalat med modne tomater og masser af krydderier. Går godt til en kraftig okseret, eller i et samspil med andre salater.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 4 personer

  • 250g. bulgur
  • 2 tomater
  • 1 agurk 
  • 3 fed hvidløg 
  • 2 spsk. tomatpuré
  • 1 spsk. karry 
  • 2 tsk. paprika 
  •  Mynte

Fremgangsmåde

Kog bulgur efter pakkens anvisning. Skær tomat og agurk i fine tern.

Find en pande frem og rist karry, paprika, tomatpuré og presset hvidløg. 

Vend krydderierne i bulguren sammen med agurk og tomat, og top med frisk mynte. 

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR