kartoffelpizza

Kartoffelpizza med rosmarin 

En nem og dejlig pizza. Den enkle smagskombination af ost, kartoffel og rosmarin er fortryllende i sin enkelhed, og bør ikke tilføje tomatsovs. Find min opskrift på den perfekte hjemmelavede pizzadej her.

Velbekomme!

Ingredienser

1 pizza

  • 1 Pizzadej
  • 1 mozzarella
  • 2 kartofler
  • 1 håndfuld rosmarin
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på højest mulige temperatur.

Skær kartofler i meget tynde skiver og skyl rosmarin.

Rul pizzadejen ud til en cirkel og kom den på et pizzafad. Riv stykker af mozzarella udover pizzaen, og fordel kartoffelskiver så de ligger spredt. Kom halvdelen af rosemarin på sammen med lidt olivenolie.

Bag i ovnen i 10-12 min, til pizzaen er gylden. Server pizzaen med frisk rosmarin og salt og peber.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR