honningristet proteinmüsli

Honningristet proteinmüsli  

Crunchy müsli fyldt med skønne nøder og rosiner, der kan varieres alt efter hvad du har på lager. Man kunne eksempelvis også bruge hasselnødder, tranebær eller græskarkerner. Opskriften er hentet fra min søde mor, hvorfor den bringer minder frem om hyggelige morgenstunder.  

Velbekomme!

Ingredienser

Ca. 1l. müsli

  • 2 dl. honning
  • 1 håndfuld nødder 
  • 1 håndfuld rosiner
  • 2 spsk. smør
  • 3 dl. grovvalsede havregryn
  • 1/2 tsk. salt

Fremgangsmåde

Hak nødderne groft og bag dem i ovnen på en bageplade, beklædt med bagepapir i 2 min ved 150 grader. 

Find en stor pande frem, og varm den op med smør. Tilsæt havregryn, og lad det riste lidt af på panden, inden honningen kommes ved. Tilsæt herefter salt og nødder og rør rundt til det har en gylden farve. 

Kom tilsidst rosiner ved, og rør kort rundt i den samlede blanding. 

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR