Koldskål

Hjemmelavet koldskål  

Der er ikke noget der siger sommer som koldskål! For mit vedkommende betyder koldskål solskinsrige barndomsminder, med masser af hjemlig hygge. Opskriften her er derfor også min mors klassiske opskrift, som både indeholder citronskal og citronsaft

Velbekomme!

Ingredienser

Til 8 personer

  • 4 æg
  • 2dl. Sukker (gerne rørsukker)
  • 1 økologisk citron
  • 1 spsk. Vaniljesukker
  • 1L. Ymer
  • 1L. kærnemælk

Fremgangsmåde

Pisk æg og sukker luftigt.

Riv skallen af citronen ned i æggeblandingen, og tilsæt yderligere saften fra samme citron.

Vend de øvrige ingredienser i.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR