grønkålssalat

Grønkålssalat med søde pære 

Grønkålssalat med søde pærer og karamelliseret solsikkekerner, er en nem måde, at lave en interessant salat på. Pærer og solsikkekerner kan nemt erstattes med en anden slags frugt eller nødder, hvilket også gør salaten dejlig budgetvenlig. Opskriften er sponsoreret af Gestus, der laver skønne kvalitetsprodukter til hverdagspriser.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 4 personer

  • 1 pose Gestus grønkål
  • 2 pære
  • 1 håndfuld solsikkeker
  • 2 spsk. Gestus honning
  • Olie
  • Eddike
  • Salt og peber
  • Smør

Fremgangsmåde

Start med at skære pærerne i tynde skiver. Varm en pande op med smule smør, og kom pærerne derpå.  Lad dem stege til de er gyldne. Sæt derefter pærerne til side for at køle af.

Kom solsikkekernerne på panden sammen med honningen, og lad dem karamellisere til de er gyldne.

Find grønkålen frem, og kom den på et salatfad. Hæld olie, eddike, salt og peber ud over grønkålen, og kram grønkålen med hænderne, til det er godt blandet sammen med dressingen. Kom pærerne og de grofthakket karamelliseret solsikkekerne derved, og server.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR